Не сумуй

Гість: Лагуз

13.06.10, 12:07

Славна відкриточка! Візьму собі Дякую

23.06.10, 14:06Відповідь на 1 від Гість: Лагуз

Нема питаннь,ми переможемо тоді,як Українці навчать асімілірованих хахлов і малоросов,спочатку думати по Українському,вірити в Україну,а далі і розмовляти на Українській мові.Вони тільки кричать,що вони патріоти України,та пишуть гасла"Україна для людей",тілько забувають додати реєстр цих людей,для яких Україна.

Гість: Лагуз

33.06.10, 16:04Відповідь на 2 від UNSO Дніпро

Нема питаннь,ми переможемо тоді,як Українці навчать асімілірованих хахлов і малоросов,спочатку думати по Українському,вірити в Україну,а далі і розмовляти на Українській мові.Вони тільки кричать,що вони патріоти України,та пишуть гасла"Україна для людей",тілько забувають додати реєстр цих людей,для яких Україна.
Саме головне зараз позбутись окупації українофобських злочинців, що зараз при владі. А потім було б добре взяти приклад з прибалтійців, у яких громадянство можна отримати тільки здавши тест на знання мови і роботи більш-менш пристойної без цього не знайти. Спочатку б поволали, період був би складний, а потім все налагодилось би само собою

43.06.10, 16:25Відповідь на 3 від Гість: Лагуз

Згоден,що ми всі дозволили цій зграї захватити владу,шкода.Але якби не було янукєвича,то й Українці не почали об'єднуватися.Зараз кожна адекватна людина розуміє чим загрожує Україні,загравання віті з вовой та митьком,тільки недолугі йолопи можуть ще підтримувати його політику,та ще й ці запроданці "слуги народу-хазяєва жизні".Вивчая історію,я зробив висновок,що зраднику немає пощади.Із-за одного зрадника загинуло ціле місто,як Батурин,а в верховній зраді їх дуже багато,то скільки міст повинні загинути?Єдине,що на сей момент немає лідера,а ті які були вони аж ні чим не лучші за цих,хай їм грець.На мою думку,знайдеться Гонта,Залізняк і почнеться нова Коліївщина.

Гість: Лагуз

53.06.10, 17:01Відповідь на 4 від UNSO Дніпро

Знаю, що не погодитесь, але на мою думку Тимошенко ще має зіграти свою роль, а далі з цього стартового майданчика може і з"явиться ще хтось. Населення у нас різношерстне, маємо якось миритись всі в купі, вважаю на цей період вона єдиний оптимальний варіант. Не зважаючи на всі її недоліки вона є сильним універсальним бійцем і в неї є поняття Батьківщини, от тільки аби з нею був поряд хтось розважливий, взагалі б могло вийти не погано. І тільки вона зараз зможе набрати голосів, а без цього нікуди, отже сподіваюсь на неї. А у вас є хтось на приміті?

63.06.10, 17:53Відповідь на 5 від Гість: Лагуз

В Дніпрі,звідкіля Юля родом,у нас багато однодумців,(взагалі кількість-переконлива),у нас свій лідер,але він більше працює в місті.У нього своя позиція і своє бачення,йому не цікавий Київ-тільки тепер,але він хоче побудувати бази на Дніпропетровщині,щоб Київ навчався,а далі і Україна. Він має підтримку,як у лівих,так і у правих,у нас гасло "Україна понад усе",спочатку Україна,а далі розберемося ху є ху.

Гість: Лагуз

73.06.10, 18:42Відповідь на 6 від UNSO Дніпро

У Дніпропетровську таке існує? Це несподівана і приємна новина! Що за бази? Може ви б написали про це замітку, зараз корисно народ підбадьорити. Трохи дивно, що його не цікавить Київ, не збагну, що маєте на увазі

83.06.10, 19:05Відповідь на 7 від Гість: Лагуз

Так в Дніпропетровську таке існує.Невже Вам невідомо,що в УПА воювало дуже багато хлопців зі сходу,які ще в часи 1932-1933 років,втікли на захід від голоду,обминувши кордони нквсівців-есесівців.До речі Дніпропетровськ,інколи і називають дніпрожидовськ,але це все дрібниці,так важкувато працювати там,де влада тебе не тільки не підтримує,але й палки в колеса ставить,ця влада продаляся з ісподнім-жидівні.То тепер,що лейба каже,то вона і робить,та хай їм грець,народ бідує,як і по всій Вкраїні.А Київ його не цікавить тільки зараз,коли ще позиції не укріплені,у нас не вистачає однієї запчастини-фінансів,всі фінанси у олігархів-жидів,хоча у нас є Велика сила-це людський ресурс..

Гість: Лагуз

93.06.10, 19:12Відповідь на 8 від UNSO Дніпро

О! я гадала, що у Дніпропетровську трохи краще ніж у Донецьку , % проголосувавших за Хама у вас був досить великий. Дуже рада, що ми познайомились!

103.06.10, 19:22Відповідь на 9 від Гість: Лагуз

Так,у ПРдунов сильні позиції,але не на стільки,був у них тут олень царьов,керував осередком ПРдунов.Тільки його зняли за те,що він не зробив належним чином голосування за янікевича і янікевич набрав не багато голосів.Зараз поставили молодого Вілкула Сашка,сина Юрка Вілкула-Голови облради,потім його поставили і головою облдержадміністрації,а батько з якихось причин пішов у відставку.Сильні позиції в Дніпрі це у Тігіпки,Блок Лазаренка,з нами вони поки ще не рахуються не бачать в нас конкурента,то це й добре,не заважають.

Додати коментар
Сторінки:
1
2
попередня
наступна